Vloerisolatie

Vloerisolatie is vaak het ‘ondergeschoven kindje’. Toch weten uw voeten maar al te goed welke stappen u zou kunnen zetten!

Wanneer uw woning beschikt over een kruipruimte, kunnen wij eenvoudig en doeltreffend uw vloer isoleren. Helaas wordt vloerisolatie nogal eens over het hoofd gezien. Er wordt namelijk met vloerisolatie zeer veel winst gehaald op het gebied van energiebesparing, maar met name ook op het gebied van comfort en gezondheid. Dit omdat we niet alleen de vloer isoleren maar ook het vochtprobleem aanpakken dat in vrijwel iedere kruipruimte voorkomt. Uw kruipruimte is niet langer muf, funderingsmuren worden weer droog en radioactief Radon gas heeft kans meer om vrij te komen.

vloerisolatie-thermokussenWij hebben ons daarom gespecialiseerd in het Tonzon vloerisolatiesysteem. Dit systeem garandeert zeer hoge isolatiewaardes en een uitermate lage belasting voor mens en milieu. Met een R-waarde van 3,8 is deze methode van isoleren boven het niveau van de huidige isolatie norm van nieuwbouw. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek onze uitstekende service tegen scherpe prijzen.